Betongsliping

Betong, et av de mest brukte byggematerialene i verden, krever riktig vedlikehold og behandling for å sikre sin holdbarhet og estetikk. En av de mest effektive metodene for å oppnå dette er betongsliping. Dette, som en avansert prosess for overflatebehandling, har blitt en nøkkelteknikk for å forvandle rå betong til estetisk tiltalende og holdbare gulv. 

Hva er betongsliping?

Betongsliping er en mekanisk prosess hvor overflaten av et betonggulv rettes ut og poleres ved hjelp av spesialiserte maskiner. Denne prosessen kan fjerne ujevnheter, gammel maling, limrester og andre forurensninger fra betongoverflaten.

HTC Superfloor™: En av de mest anerkjente metodene i betongsliping-industrien. Dette systemet sikrer et skinnende blankt betonggulv som passer perfekt både i hjemmet og industrielle miljøer. Uansett områdets størrelse, gir HTC Superfloor™ det ønskede resultat.

Sanering: Betonggulv kan over tid samle uønskede materialer som gamle limrester eller tidligere belegg. Sanering gjennom betongsliping kan raskt fjerne ujevnheter, eller forberede overflaten for ytterligere behandling.

Polering: En trend som vokser i popularitet. Polerte betonggulv kombinerer estetikk med funksjonalitet, og med HTC superfloor-metoden kan man garantere en overlegen finish.

Avretting: Et jevnt underlag er nødvendig når man installerer parkett eller epoxy. Med avrettingstjenester kan man sikre at gulvet har de nødvendige toleransene for en feilfri installasjon.

Superfloor™

Markedsledende betongsliping metode for å oppnå et skinnende blankt betonggulv.  Enten det er til din egen stue eller et stort lager, egner Superfloor™ seg!

Sanering

Sanering av betong innebærer så mangt. Alt i fra rask betongsliping for økt heft, til dypsliping eller fjerning av grove limrester eller gammelt belegg.

Polering

Polerte betonggulv er for alvor på vei inn i private hjem og i industrien. Vi bruker Superfloor™ metoden på våre gulv.

Avretting

Skal du legge parkett eller epoxy? Da stilles det ofte krav til hvor flatt gulvet er. vi kan hjelpe deg med å skaffe deg de tolleransene som kreves for at gulvet skal bli perfekt.

Fordeler med betongsliping:

  • Estetisk tiltalende: Slipte betonggulv gir en glatt og skinnende finish, som kan være spesielt attraktivt i moderne interiørdesign. 
  • Økt holdbarhet: Riktig slipt betong er mer motstandsdyktig mot slitasje, sprekker og skader. 
  • Enkel vedlikehold: Slike overflater er enklere å rengjøre og krever mindre vedlikehold sammenlignet med ubehandlede betongoverflater.
  • Miljøvennlig: Metoden benytter eksisterende materialer, noe som reduserer behovet for nytt byggemateriale og reduserer avfall.
  • Teknikker og metoder: Det finnes forskjellige teknikker og maskiner for betongsliping, avhengig av det ønskede resultatet. Noen metoder fokuserer på å gi en høyglanset finish, mens andre er designet for å forberede betongen for ytterligere behandling, som maling eller epoksybelegg.
 
Med den økende trenden mot bærekraftig bygging og design, spiller betongsliping en nøkkelrolle i å utnytte det fulle potensialet av betong som byggemateriale. Det er et allsidig verktøy for bearbeiding av betong. Det gir betongen nytt liv, forbedrer dens funksjonalitet, og øker dens levetid. For de som søker betongsliping i Oslo, tilbyr Skantek AS ekspertise og pålitelighet i denne voksende bransjen.

Betongsliping er et allsidig verktøy for bearbeiding av betong. Enten om det kommer til polering eller sanering. Ta kontakt med oss for betongsliping i Oslo!

Slipte betonggulv i stua?

Betongsliping i hjemmet